Approved Design Style for New Community Centre with A Mid-century Flat Roof

The Laguna Niguel City Council unanimously voted on Tuesday, June 20, to approve the schematic designs and a building style for the future $25 million community center at Crown Valley Park.

The council opted for the design style with “a mid-century look with a flat roof” over the style modeled after City Hall.

Councilwoman Laurie Davies said it was important for a community to feel like “home.” She expressed support for the “mid-century look.”

“If I had the opportunity to build two beautiful homes in the city of Laguna Niguel, I wouldn’t want them to look the same,” she said. “I would want to have that opportunity to make them compliment each other, but not replicate each other.”

Some of the new amenities in the community center will include an art room, fitness and dance room and a multi-purpose room with a 300-person dining capacity, according to a staff report. Laguna Niguel council OKs design style for new community center – Orange County Register